Om oss

Räkna med resultat som ger framgång!

Executive Management Institute (ExMI) är ett utbildningsinstitut i Stockholm specialiserat på chef- och ledarskapsutbildningar. Sedan starten 1989 har vi utbildat och examinerat tusentals chefer och nyckelpersoner i näringslivet. Genom en utbildning hos ExMI kan även du utvecklas som ledare och ge karriären ett lyft.

Vi kännetecknas av - Professionalism, Uthållighet och Generositet

Vi möter efterfrågan hos ambitiösa personer i ledande ställning inom näringslivet som vill förvärva avancerade kunskaper inom företagsledning så att de blir mer framgångsrika.

Möjligheterna att utvecklas som chef och ledare i en värld full av förändringar bara ökar. Med ett ökat medvetande om omvärlden och dess påverkan på affärerna kan man skapa i ett nära samarbete med kunder, medarbetare och leverantörer utmärkta resultat. Det är en fröjd att få arbeta med nöjda kunder, utveckla koncept baserat på deras behov och efterfrågan. Sammantaget betyder det lönsammare och säkrare affärer som också gynnar tillväxt. Ledarskap är att få verksamheten att samverka över gränser, där varje medarbetare är med och skapar nya affärer. Kontinuerlig utveckling inom chef och ledarskap är avgörande för framgången.

Våra program är både inspirerande, utvecklande och gör att du växer i din roll som chef i ledande ställning. Ta chansen idag! Oftast får du inte mer tid framöver utan du måste prioritera.

Ansök till programmet du är intresserad av genom att ringa oss eller skicka en intresseanmälan. Vi gör vårt bästa för att du ska bli mycket nöjd. Vi önskar dig och dina kollegor välkomna!

Mikael Jensen, Vd

Har du en ledande befattning eller vill du växa in i rollen som chef?

Kontakta oss så berättar vi mer och guidar dig till rätt utbildning.

08-544 715 70